TransForming

Den mötande Förskolan/Skolan

I dag och i framtiden

En halvdagsutbildning för förskola och skola

I dag är det många barn i unga år som uttrycker en känsla och funderingar kring sin könsidentitet. För att kunna se skillnad på vad som är vad och hur barnen ska kunna få friheten att finna sig själv utan att självkänslan bryts ner, kan vi hjälpa dem med att skapa en trygg verksamhet. När vi ligger tre steg före barnen kan barnets fokus vara att bara få vara barn och att få vara i lärande bli möjligt - med självkänslan intakt.

Utbildningsdagen är uppdelad i två delar: Första delen består av föreläsningen "Mamma, jag är inte en flicka, jag är en pojke! Vad gör vi nu?". Andra delen består av en workshop där vi arbetar tillsammans med olika case och diskussioner, där även grundläggande transkunskap ingår.

Ingår gör även en av varje av Camillas tre barnböcker (förskolan - lågstadiet): "Jag är Linus, en pojke med snippa", "Jag är Bella, en flicka med snopp", och "Jag är Charlie, en flicka eller mitt emellan", samt Camillas ungdomsbok (för mellanstadiet - gymnasiet): "Jag har ingen historia, jag har ett liv". Vill man köpa en klassuppsättning (32 st) får man det till ett reducerat pris.

Tid: Fyra timmar, med inkluderande pauser

Pris: By agreement depending on the nature of the assignment.

Kontakta för mer information

Camilla's Latest News
Att stå på tröskeln till ett nytt år ger mig alltid hopp