TransForming

TV MORGON 28/7 - 16

Boksnack på SVT Godmorgon Sverige och TV4 Nyhetsmorgon

Vilken start på denna torsdagen :-) Upp tidigt på morgonen, hämtad med taxi och körd till SVT först. Fixa med hår och smink, sedan in till TV soffan till Kattis Ahlström. Blev så glad att det var hon som var programledare. Hon är någon som jag alltid sett upp till, då hon alltid arbetat med organisationer som vill hjälpa barn. Vi pratade om min bok och vikten av den. 

Men då jag bara hade tio minuter mellan de olika tv programmen och studios, så blev det att rusa - och då menar jag verkligen RUSA genom svt's kulvert för att hoppa in i taxin som väntade på mig. Sedan rusa in på TV4 och vidare till ljudteknikern och få på ny mygga och sedan in i studion med min bok. Jag skulle börja inslaget med att läsa en bit ur boken och hade lyckats få ner min andning tack och lov :-) Det blev ett fint samtal om min bok, min egen resa och mitt arbete med att skapa en trygg och accepterande miljö för trans personer.

Sedan tillbaka hem till Kay och Carin. La mig en stund och sedan upp och packa ner böcker och roelup för att bege mig mot Pride Park för att sälja böcker igen.

Nu är jag på väg i säng efter en fantastisk och underbar dag, med nya möten och samtal under bokförsäljning :-)

 

Här är inslaget från TV4:  http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/de-slog-ner-honom-f%C3%B6r-att-han-var-sig-sj%C3%A4lv-3456532

Camilla's Latest News
Att stå på tröskeln till ett nytt år ger mig alltid hopp