TransForming

Corona - covid 19

Vad Gör Vi Nu?

Hela världen är upp och ned just nu och allt ställs på sin spets med det nya coronaviruset som är på frammarsch. Min egen jobbsituation vändes på ett dygn och jag kan inte föreläsa eller hålla utbildningar eller workshops live.

Vid kriser och stora vägskäl sätts vår förmåga av att adaptera oss till det nya eller ej. I mitt fall kör kreativiteten igång (efter en liten stunds bölande och panik). Där jag tittar på vad som behöver förändras och hur jag kan förändra det.

Hur fungerar du i krissituationer, eller när livet vänder allt upp och ned och du behöver hitta en ny väg?

Det är under rådande tider som vi ser var vi har våra styrkor, men även svagheter som kanske behöver ses över om de går att ändra på.

I mitt fall just nu betyder det att jag måste ta tjuren vid hornen och trotsa min klassiska rädsla för den digitala världen och börja köra mina föreläsningar, utbildningar och workshops digitalt på olika sätt. Allt från live sända webinar till inspelade. Det har varit en väg som jag velat närma mig en tid ändå, men skjutit undan hela tiden. Men nu har covid 19 tvingat mig att äntligen ta tag i det.

Det ska bli en spännande process, samtidigt läskig – då jag kommer behöva möta mina rädslor och utmana mig.

Hoppas vi ses längst vägen!

Kärlek <3

Camilla's Latest News
Att stå på tröskeln till ett nytt år ger mig alltid hopp