TransForming

God Jul & Gott Nytt År!

Nu går TransForming på jullov

Så lider 2019 mot sitt slut och 2020 knackar snart på dörren.

Detta året har TransForming utvecklats ännu mer och haft många fantastiska uppdrag! Vi vill tacka alla Pride organisationer som valt oss att få vara med i stödet i ert arbete med jämlikhet och HBTQ+ personers rättigheter. Vilka fantastiska möten det varit! Vi kommer fortsätta med rabatten för Prideorganisationer under 2020 och ser fram emot att få fortsätta vara en del i ert viktiga arbete.

Vi vill tacka alla organisationer, statliga organisationer och myndigheter som satsat på kunskap inom trans och övrig HBTQ+ och låtit oss vara en del i ert arbete! Vi ser fram emot vidare samarbete med många av er igen nästa år.

Det har även varit ett år med en hel del motstånd och mediabevakning kring trans och transvården, som spridit mycket smärta, ångest, förvirring och sorg. Det har gjort att TransForming haft dörrarna öppna för mer stöd under denna tid, med samtal och vägledning. Vi finns här för alla och vet vad det betyder att få kunna dela sina tankar och känslor med någon som vet hur det är.

Under 2020 kommer TransForming att erbjuda några nya möjligheter och event. Vi kommer bland annat att hålla inspirations/temakvällar en gång i månaden, med specifika ämnen. Det kommer vara begränsat till 6 personer per gång, men om det blir många som anmäler sig, lägger vi bara till extra dagar. Information kring inspirationskvällarna kommer skickas ut separat i början på det nya året.

TransForming kommer även ge möjlighet till djupare samtalsstöd för dig som transperson under 2020. Där vi kommer jobba med kreativitet i fokus. Mer info kring detta kommer också inom kort.

TransForming har precis startat ett samarbete med CFA NYTT, en tidning som spridet positiva nyheter i ett negativt mediahav. Vi kommer dela med oss av tankar och erfarenheter i våra ämnen, men utifrån en positiv vinkel. Något som är viktigt i dag! Framför allt då det sprids så mycket negativ media kring HBTQ+. Men samtidigt också för att ge några halmstrån till dem som kanske har en tuff resa just nu. Det kan också vara en hjälp för andra att förstå vad en går igenom som HBTQ+ person. Vi är tacksamma att vi fått förtroendet och ser fram emot samarbetet 2020.

TransForming vill tacka alla som varit en del av vårt 2019 och önskar er ett fantastiskt fint nytt år!

Var rädd om varandra och ta vara på livet - vi ses!

Camilla Gisslow

Camilla's Latest News
Att stå på tröskeln till ett nytt år ger mig alltid hopp