TransForming

Det bästa decennium ever!

Nu väntar nästa...

Ett årtionde börja lida mot sitt slut och ett nytt är på väg in. Det har varit ett decennium där det känts som allt har hänt. Det har varit det bästa årtiondet i hela mitt liv! Det var i detta årtionde som jag lärde mig att älska mig själv, att se att jag var värd att älskas. Det var också det årtiondet som jag vågade att älska – att våga ge mig hän hela mig till en annan person. Där jag började lära mig att sätta gränser och undersöka vem jag var och vad som var viktigt och betydelsefullt för mig. Att stå rak i ryggen, lära mig att kompromissa på ett sunt sätt och stå fast i det som är jag, även om det kanske inte faller in hos alla. Det har varit under detta årtionde som jag har vågat syna min själ och öppna dörren ännu mer i min ärlighet mot mig själv. Jobbat med de sidor hos mig som jag inte tycker så mycket om, fallit igen och rest mig igen. Lärt mig att förlåta mig själv och andra, samt ta in andras kärlek och omtanke.

Jag har vågat satsa på mina drömmar!

”My angel says - Start moving, so I can start blessing!”

citat från Paolo Coelho som varit mitt mantra sedan 2010.

Jag har slängt mig ut många gånger från det höga stupet med bara en tanke inom mig – ”Jag måste prova för att se i fall jag kommer lyckas!” Jag har varit livrädd alla gånger, men samtidigt förväntansfull. Nästan alla gånger har jag lyckats och de få gånger det inte blivit så bra, har jag tittat och försökt lära mig något nytt av det.

Jag startade mitt eget företag och är med och förändrar världen till en bättre plats och får göra det som jag älskar och är bra på. Jag har förverkligat min dröm som författare och regissör och möter fantastiska människor varje vecka i underbara och givande möten. Det har varit under detta decennium som jag sett mina barn växa upp till helt fantastiska vuxna individer, som ger mig en sådan enorm stolthet! Jag har utvecklats och vuxit i min föräldraroll under dessa år och blivit en mamma som jag vet att mina barn är stolt över och älskar, men även jag själv.

Vad väntas nu i nästa decennium som startar om bara tretton dagar? En fortsättning på det jag redan påbörjat hoppas jag. Att jag ska fortsätta att lyssna till mitt inre, stå upp för den jag är, våga utmana mig och fortsätta våga hoppa och satsa på mina drömmar. Fortsätta att våga älska och utvecklas som människa och framför allt tillsammans med min kärlek Ian. Fortsätta vara den mamman jag är i dag och förhoppningsvis också ta nästa steg, att få bli grandmother under nästa decennium och bli den varmaste och coolaste grandmother ever!

Jag ser också under nästa årtionde att jag kommer ha min kursgård vid havet, där mitt företag kommer blomma ut i något ännu bredare och mer fantastiskt. Jag kommer ta mitt körkort och dra på roadtrips över hela landet, både själv och tillsammans med min kärlek Ian. Jag ser mitt fortsatta arbete för transpersoners rättigheter, inte bara i Sverige, utan över hela världen. Jag kommer skriva fler böcker och göra mer film. Ja ett årtionde att verkligen se fram emot!

Lika mycket som jag kommer få uppleva ett årtionde med glädje och lycka, kommer det även bli ett årtionde där jag eventuellt kommer få lära mig att hantera sorg och smärta, precis som i detta. Jag ska försöka möta dem med en öppenhet, ärlighet och närhet som jag vill med allt i livet.

Jag ser fram emot 2020 och det nya decennium som ligger framför mig <3

Tack till alla er som är och har varit del av detta årtionde med mig! Tack för den kärlek, den vishet och de lärdomar ni givit mig och delat med mig! Tack för att ni hjälpt mig växa och tack för att ni delar med er av er och den inspiration ni varit för mig på olika plan <3

All min kärlek till er!

God Jul & Gott Nytt År till er alla!