TransForming

SVT Dokumentär

I dag visas min sons dokumentär "En vanlig fucking människa" igen.

Jag är så toroligt stolt över mina barn! De är så otroligt modiga och fantastiska på alla sätt och vis. I dokumentären ser vi mest mina tvillingar Sam och Densie, men de har en otroligt fantastisk storasyster också, Jennifer som alltid varit en klippa för Sam och stått upp och skyddat honom som sin lillasyster. Det är synd att hon inte är med mer i dokumentären och det känns viktigt för mig att berätta att hon också finns. Jag är också så glad över min familj som finns och har funnits till stöd och stöttning genom dessa år. Min storasyster Lena Ståhl och svåger Rune Ståhl som alltid accepterat och älskat min son för den han är - och för deras enorma stöttning och kärlek genom åren till mig och mina underbara ungar. 

När dokumentären kom ut första gången förra året fick vi ett så otroligt stort gensvar på den och det blev precis så som både min son jag önskade. Att den skulle skapa förståelse för människan och skapa hopp och stöd för andra personer som vandrar på samma stig som min son. Vi fick så många fina mail och brev från människor över hela landet - som värmde och fick hjärtat att svämma över många gånger om. Andras livsberättelser som berörde och skakde om. Min son fick uppleva ett hav av kärlek från hela svenska folket - en väl värd känsla som skiljer sig så mycket från det han mötte som ung. Jag hoppas att den ska nå ut lika starkt igen denna gången och mötas med kärlek.

Han själv är otroligt privat min son och har lite svårt för all uppmärksamhet - trots att han valde att göra denna dokumentär. Så ha det i tanken gärna :-)

All kärlek till er <3  

Camilla's Latest News
Att stå på tröskeln till ett nytt år ger mig alltid hopp