TransForming

2018 kommer bli ett fantastiskt år!

Så är det 2018 och vi är redan i slutet av januari – ett nytt år, men nya möjligheter, nya uppdrag, nya steg upp för trappan mot olika mål och drömmar.

Förra året var ytterligare ett år med många nya möten och drömmar som slog in och i år fortsätter de. Jag känner en sådan tacksamhet!

Förra året blev jag en del av Tallbergs Förlag med mina tre första barnböcker som kommer ut i år, den 10 April. Något jag drömt och längtat efter länge, länge – att få publicera dessa barnböcker. När min son kom ut som fem och en halv åring önskade jag att dessa fanns! Nu har jag fått skriva dem och förhoppningsvis kommer de hjälpa ett annat barn, andra anhöriga och pedagoger.

Inte nog med att vi startat ett samarbete med böcker, Marcus Tallbergs och jag, vi har också startat ett första filmprojekt som är en dokumentär om unga barn med en transidentitet och vad de behöver för att kunna få vara sig själva från början, med premiär i år.

Dock har jag fått inse att min pjäs, som är baserad på min debutroman, som skulle ha premiär under Pride i sommar, kommer få skjutas upp. Jag har ett mål med castingen som inte går min väg och valt att det är viktigast att få det som jag önskar och låter projektet då få ta den tid som det behöver. Har vi tur kanske vi kan ha premiär innan året är slut, eller till nästa sommar.

Andra nya projekt är flera skrivuppdra, utbildning och föreläsningar som kommer dyka upp under året som jag kommer annonsera framöver, så håll utkik. Det känns som 2018 kommer bli ett fantastiskt år!

Jag önskar alla ett 2018 som ska bli ert år!

Med kärlek!

Camilla Gisslow

Camilla's Latest News
Att stå på tröskeln till ett nytt år ger mig alltid hopp