TransForming

Eldsjälar

Runt omkring oss finns massor av eldsjälar. De jobbar hårt på att försöka förändra världen och göra den lite bättre. Min vän Anna Harrysson är en eldsjäl!

För nästan ett år sedan hade jag en föreläsning i Hamburgsund på deras Pride festival. Anna och hennes dotter Viktoria kom och mötte upp, då de inte bor så långt där ifrån. Vi fick några timmar att mysa tillsammans och gick runt och njöt av Pridestämningen, när hon plötsligt säger - "Nä, nu är det faktiskt dags för en Pride i Lysekil! Jag ska se till att fixa Lysekils första Pride till nästa sommar!"

Och mycket riktigt - hon drog igång och fick med sig några andra och har under det senaste året kämpat och jobbat riktigt hårt för att förverkliga sin dröm om Lysekils första Pride. Du lyckades Anna! Vilket jobb! Du ska vara så stolt över dig själv och dina medarbetare som gjort det hela möjligt! Allt började med din dröm!

Tack för att jag fick vara en del av din dröm och er första Pride som blev en succé!

Varje år möter jag eldsjälar över hela landet genom mina föreläsningar. Ni inspirerar mig något så enormt och jag är tacksam för att jag får vara med och får vara en del av era visioner!

Tack!

Camilla's Latest News
Att stå på tröskeln till ett nytt år ger mig alltid hopp