TransForming

BOKMÄSSAN I GÖTEBORG 2016

Jag finns på bokmässan i år 22-25 september

Det är med blandad skräck och förtjusning jag inväntar dagarna för bokmässan. Det ska bli SÅ kul att få stå tillsammans med massor av andra författare och dela drömmen om det skrivna berättandet. Att få hämta inspiration från alla som kommer komma i min väg, samt även få inspirera andra med mitt eget berättande.

Men det kommer även vara dagar där jag måste lobba och knyta kontakter, vilket jag ibland kan tycka är lite jobbigt. Jag har vuxit upp med att man inte ska ”tränga sig på” eller ”vara för högljudd” och ”frågvis”. Dessa ting går inte riktigt ihop med ett liv som entreprenör eller där man måste marknadsföra sig själv och sitt arbete. Det är konstigt, för jag brukar tyvärr vara alla dessa punkter i mångt och mycket i mitt liv – har inte alltid varit min starka sida att vara tyst och inte nyfiken J Men när det gäller saker som ligger nära mitt hjärta eller mina drömmar, har jag alltid tyckt det varit svårt att visa framfötterna och otroligt obekvämt.  

Min mormor har berättat för mig, att så fort jag lärde mig tala (vilket var tidigt) gick det aldrig att få tyst på mig. Jag skulle stanna och prata med allt och alla som kom i min väg – allt från på promenad eller på spårvagnen här i Göteborg, där jag bodde mina första fem år. Det fanns ingen som helst blyghet hos mig då. Jag får kanalisera den lilla Camilla under dessa dagar :-D

Jag kommer prata om min bok på fredag den 23/9 Kl: 13:00-13:30 och Söndag 25/9 Kl: 12:30-13:00. Ni finner mig i Monter C00:09 hos Qoola Qvinnor.

Välkomna <3

 

Camilla's Latest News
Att stå på tröskeln till ett nytt år ger mig alltid hopp